iPhone 6s ile ilgili çarpıcı iddia

Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 6s’te Apple Watch’ta bulunan Force Touch teknolojisine sahip olacağını iddia ediliyor.

iPhone 6s ile ilgili çarpıcı iddia

Henüz tanıtılacağı tarih ve özellikleri hakkında resmi bir bilgi bulunmayan iPhone 6s ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bugüne kadar Apple ürünleri ile ilgili yaptığı isabetli tahminleri ile dikkat çeken Ming-Chi Kuo, Apple’ın yeni iPhone modeli iPhone 6s’te Force Touch teknolojisinin bulunacağını öne sürdü.

Geçen sene tanıtılan yeni MacBook ve Apple Watch’lar ile teknoloji meraklılarının karşısına çıkan Force Touch, kullanıcıların farklı sertlikteki dokunuşlarla trackpad’leri kontrol etmelerine imkan sağlıyor.

Farklı dokunuşları algılayabilen ve bu sayede kullanıcının komutlarını yerine getiren Force Touch’ın iPhone 6s’in haricinde yeni nesil iPad modellerinde de bulunabileceği düşünülüyor.

YENİ iPHONE’LAR APPLE SIM İLE Mİ GELECEK?

Geçtiğimiz aylarda Apple Insider’da yer alan başka bir iddiaya göre, Apple SIM adı verilen bir hizmet sayesinde iPhone 6s kullanıcılarının akıllı cihazlarında SIM kart olmadan kullanabilecek.

Söz konusu iddiaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için birkaç ay daha beklemek zorundayız. Apple’ın iPhone 6s’in lansmanını Eylül ayı içinde yapması ve 2015’in son çeyreğinde satışa sunması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X