Iraklı annenin evlat sevinci

Irak’ta yaşayan, Tayma ve Ahmed Muayad çifti, çocuk özlemleri Türkiye’de son buldu. İlk gebelikte bebeklerini kaybeden aile, Türkiye’de yaşayan bir aile dostlarının tavsiyesi ve yaptıkları araştırma sonucu Medical Park Bursa Hastanesi’ne başvurdular.

Iraklı annenin evlat sevinci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından takip edilen bebek için  aile doğuma kadar olan süreyi Bursa’da geçirdiler. Yapılan kontrollerin ardından dünyaya sağlıklı bir bebek getiren ailenin mutluluğuna hastane çalışanları da eşlik etti. 

Sağlıkla doğan erkek bebeğe Muhammed adı verildi. 29 yaşındaki anne Tayma Muayad, “İlk hamileliğimde Irak’taydım. Ancak bebeğimi kaybetmemin ardından ikinci bebeğimin doğumunu Türkiye’de yapmak istedim. Yakın bir Türk arkadaşım Bursa’da yaşıyor olması hem de doktorum Ahmet Yılmaz’a olan güvenim nedeniyle burada bebeğimi dünyaya getirdim. Bebeğimin sağlıklı doğmasını sağlayan Dr Ahmet Yılmaz’a ve Medical Park Hastanesi’ne teşekkür ederim. Tedavi bakım sürecinde tüm ilgilenenler  çok cömert ve işlerinde son derece dikkatliydi. Tüm çalışanlara gerçekten çok minnettarım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X