Irak’ta kaçırılan Türk işçilerden ilk görüntü!

Irak’ın başkenti Bağdat’ta bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşını kaçıran kendine “Ölüm Mangası” ismini veren örgüt, internet üzerinden işçilerin isimlerini söyledi ve grubun talebini açıkladığı ilk görüntüleri yayınladı.

Irak’ta kaçırılan Türk işçilerden ilk görüntü!

Irak’ın başkenti Bağdat’ta stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşını kaçıran örgüt, işçilerin görüntülerini yayınladı ve taleplerini açıkladı.

Irak’ın başkenti Bağdat’ın Sadr bölgesinde bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşı 2 Eylül’de kaçırılmıştı. Türk vatandaşlarını kaçıran kendine “Ölüm Mangası” ismini veren örgüt, internet üzerinden işçilerin isimlerini söylediği ve grubun talebini açıkladığı ilk görüntüleri yayınladı. Türk vatandaşlarının arkasında ellerinde silahlı 5 militanın er aldığı görüntülerde, taleplerin yerine getirilmesi istendi.

Grup; Kürt petrolünün Türkiye’den ihracatının durdurulmasını, Suriye’de Ceyş-ül Feth’in Fua’a ve Kafrayya’daki kuşatmaların kaldırılmasının sağlanması ve Türk askerlerinin Irak’tan çekilmesini talep etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X