İrem Derici Beyaz Show’a çıktı, sahnede şoke oldu!

Kanal D’nin sevilen programı Beyaz Show’da dün gece eğlenceli anlar yaşandı.

İrem Derici Beyaz Show’a çıktı, sahnede şoke oldu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı “Beyaz Show”a bu hafta; ünlü şarkıcı İrem Derici, “Yol Arkadaşım” filmi ile İbrahim Büyükak, ‘Yeni Gelin’ dizisinin genç ve yetenekli oyuncuları Jessica May, Tolga Mendi ve 2017 Best Model Türkiye birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu.

Yakın zamanda bir rahatsızlık geçiren ve günlerce yoğun bakımda kalan İrem Derici de programın renkli isimlerinden biriydi.

İrem Derici’nin sahneye çıkmasıyla adeta yer yerinden oynadı. Yeni imajı ve muhteşem sesiyle İrem Derici, her zamanki gibi yine herkesi büyüledi.

İrem Derici şarkısını söylemek için sahneye çıktığında bir sürprizle karşılaştı.

İrem Derici 3 Kasım günü yayınlanan “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı” şarkısını söylerken Beyaz’ın büyük bir sürprizi vardı. İrem Derici şarkıyı söylerken bir anda Beyaz’ın şarkıya girmesi Derici’yi adeta şoke etti. Şakanın sonrasında baştan söylenen şarkı ise dinleyenlerden tam not aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X