İrfan Buz iddialı; Bize inanın… Süper Lig için her şeyi yapacağız…

Play-off maçları öncesi açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, taraftarların beklentisini karşılayacak bir mücadele sergileyeceklerini belirterek, “Önemli olan Bursaspor’un yani bizim neler yaptığımız. Futbolcularımız bunun bilincinde. Futbolcularımıza inanın. Her şeylerini ortaya koyacaklar. Bunu yüzde yüz idrak ettiler” dedi.

İrfan Buz iddialı; Bize inanın… Süper Lig için her şeyi yapacağız…

Süper Lig kapısını play-off maçlarıyla aralamayı hedefleyen Bursaspor’da, tüm gözler Adana Demirspor ile oynanacak karşılaşmalara çevrildi…

Teknik Direktör İrfan Buz, herşeyin farkında olduklarını ve rakipleriyle yapacakları iki maçta istediklerini alıp, ardından finali de kazanıp Süper Lig’e yükseleceklerini söyledi. Tüm sezonun çalışmalarından sonra şimdi play-off oynayacaklarının altını çizen deneyimli teknik adam, “Çarşamba günü ilk final maçımıza çıkıyoruz. Şunu canı gönülden söylemek istiyorum ki, büyük Bursaspor taraftarının beklentilerini biliyoruz. Futbolcularımıza da bunu söyledik. Onlar da biliyor” diye konuştu.

HERKESİ TANIDIM
Takımın başında bulunduğu 20-25 günlük süreçte tüm oyucularını tanıma fırsatı bulduğunu belirten İrfan Hoca, “Son dönemeçte neler yapabileceklerini çok net şekilde gördük. Bizim de belli stratejilerimiz var. Herkes şunu çok iyi bilsin ki herşeyi biliyoruz. Bursaspor taraftarının beklentisini karşılaşacak şekilde çarşamba günü iyi performansla ilk ayağı oynayıp ardından Adana’da istediğimiz almak ve finale çıkmak istiyoruz. Sonrasında da Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Önemli olan bizim yaptığımız
Her türlü stratejik planlarının hazır olduğunu ifade eden İrfan Buz, “Stratejik olarak doğruları yapmak durumundasınız. Bir tarafta oyun anlamında doğruları yapacaksınız diğer taraftan agresif olmanız gerekiyor. Çünkü hedefiniz var. Dengeli olmanız gerekiyor. Coşkulu baskılı, rakibi iyi analiz edip bunu yapmamız gerekiyor. Önemli olan Bursaspor’un yani bizim neler yaptığımız. Futbolcularımız bunun bilincinde. Futbolcularımıza inanın. Her şeylerini ortaya koyacaklar. Bunu yüzde yüz idrak ettiler” şeklinde konuştu.

Onları çok özledik
Taraftarı çok özlediklerini belirten tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu her zaman söylüyorum. Keşke taraftarımız yanımızda olsa. Onlar bizim için itici güç. Her takıma böylesi büyük taraftar nasip olmaz. Çok farklı bir durum. Onların duaları da bizim için önemli. Bize inansınlar. Taraftarımızı çok özledim. İçimiz buruk. Bunu gerçekleştirdiğimizde bunu onlarla birlikte kutlamak istiyoruz. Büyük Bursaspor taraftarının beklentilerine karşılık vermek istiyoruz. Artık top futbolcularda. Biz takıma yardımcı oluyoruz onlar da eylemi gerçekleştirecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X