İrfan Buz’dan maç sonu açıklamalar

TFF 1. Lig play-off yarıfinal rövanş maçında Bursaspor, ilk maçta golsüz berabere kaldığı Adana Demirspor’a deplasmanda 4-1 yenilerek elendi. Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İrfan Buz’dan maç sonu açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, golsüz berabere kaldıkları maçın rövanşını kaybettikleri için üzgün olduklarını aktardı.

Maçın istedikleri gibi gittiği sırada Adana Demirspor’un penaltı kazandığını kaydeden Buz, şöyle konuştu:

“Penaltının ardından geriye düştük. Daha sonra yine çok önemli bir gol fırsatı geldi. Bu pozisyonu kaleci Kurtuluş gerçekten çok iyi kurtardı. Arkasından 2 gol yedik. 2-0’dan sonra yine gol pozisyonu bulduk, geri dönme fırsatımız oldu. Özellikle 2 maçta da gol pozisyonlarını sonuçlandırmayla ilgili büyük sıkıntılarımız vardı. Çok net gol fırsatlarımız vardı. Kendi sahamızda oynadığımız müsabakada ve burada da şekilde net fırsatları maalesef gole çeviremedik. Ondan sonra rakibin alan da bulmasıyla müsabakayı kaybettik. Çok üzgünüz, Bursaspor’u Süper Lig’e taşımak istedik nasip olmadı. Futbolcularımız elinden gelen mücadeleyi verdiler. Adana Demirspor’u da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X