İrgil: İstikrar ve huzur sağlayacağız

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, seçim çalışmalarına Yıldırım’da devam etti. Vatandaşlarla sohbet eden ve dert dinleyen İrgil, CHP’nin tüm sorunlar için çözüm önerilerine sahip olduğunu söyledi.

İrgil: İstikrar ve huzur sağlayacağız

İrgil, ülkenin sorunlarını bildiklerini ve hazır olduklarını belirterek; “Seçime az bir süre kaldı. İktidarın tuzağına düşmeyin. Tatile değil, sandığa gidin. Bu tarihi seçimde oyunuzu mutlaka kullanın” dedi. 

Halkın merak ettiklerini ve sorularını da yanıtlayan Dr. İrgil, sosyal adaletin sağlanacağına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Aile sigortasını hakça dağıtacağız. Güvencesiz ve yoksul vatandaş kalmayacak. 65 yaş üstündekilere üç aylık 900 TL’ye çıkacak. Emeklilerden alınan muayene ve ilaç katılım paylarıyla fark ücretleri kalkacak.”

Öte yandan her yaştan vatandaşın ekonomik problemlerine çözüm odaklı programlar hazırladıklarına dikkat çeken Dr. İrgil, “Biz yola önce Türkiye diye çıktık. Ülke olarak istikrar ve huzura ihtiyacımız var. CHP olarak biz bunu sağlayacağımıza söz veriyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X