İrgil İznik’te yaşanan olayı protesto etti

CHP Bursa Kadın Kolları üyeleri, İznik’te bir lisede öğrenim gören kız öğrenciye tecavüz ettiği öne sürülen 4 kişinin tutuklanmasının ardından CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil’in desteği ile yaşanan olayı protesto ettiler.

İrgil İznik’te yaşanan olayı protesto etti
CHP Kadın Kolları üyeleri, Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil’in de katılımı ile bir basın açıklaması yaptı. CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, çocuklara yönelik istismar olaylarının arttığını ifade ederek, “Belki de bunlar daha önce de vardı ama iletişim yetersizliğinden kamuoyuna çok fazla yansımıyordu. Şimdi ise özellikle sosyal medya üzerinden insanlar bu tarz iğrenç olaylar karşısından tepkileri çok daha net ortaya koyabilmekte. Eğer bizler ahlakı değerlerimizi korumak istiyor isek, yaşanan bu tip olayları daha fazla kamuoyuna taşımalıyız” dedi.

 

İrgil, “Bizlerin bütün amacı ve derdi çocuklarımızın üzerinden o kirli ellerin çekilmesi, cezalandırılması ve yargı önüne çıkarılmasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X