İş çığrından çıktı

Uludağ’da konser veren Demet Akalın, Gülben Ergen’in Seren Serengil’i 3 gün hapse mahkum etmesini değerlendirdi ve magazin dünyasında yaşanan tatsızlıkların artık içinde olmak istemediğini söyledi.

İş çığrından çıktı

SERHAT HALLAÇ

Eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile geldiği Uludağ’da verdiği konser öncesi soruları yanıtlayan Demet Akalın, hapse mahkum edilen Seren Serengil’in durumunu değerlendirdi. 

Yıllardır kendisi de bir çok ünlü isimle polemik yaşayan Akalın, ‘Bir bakıma iyi oldu, çünkü emsal bir karar. Ben de bazı kanallara ihtarname gönderiyorum. Ama hiçbir sanatçı arkadaşıma karşı bu maddeyi kullanmam. Ortam çirkinleşince insanın tadı tuzu kalmıyor. Artık iş o kadar çığırından çıktı ki, ortam çirkinleşince insanın tadı tuzu kalmıyor’ dedi.

KIYAFETE O KADAR PARA VERMEM

Geçtiğimiz günlerde 120 bin TL’lik kıyafetleriyle gündeme gelen Demet Akalın, konuya Uludağ’da açıklık getirdi. Akalın, ‘120 bin lira o elbiselerin İstanbul fiyatı. Ben Milano’ya neden gidiyorum? Çünkü orada daha ucuz. Ayrıca bir çok markanın Milano’dan bana indirimi var’ dedi. Açıklamalarının ardından dansçıları eşliğinde sahneye çıkan Akalın, mekanı dolduran genç hayranlarına eğlence dolu anlar yaşattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X