İş dünyası sorunlarını anlatacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 21 Nisan’da ‘8. Sektörel Ekonomi Şurası’ düzenlenecek.

İş dünyası sorunlarını anlatacak

Birlikten yapılan açıklamaya göre, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilecek Şura’da, 60 farklı sektörün temsilcileri bir araya gelerek, sektörler bazında sorunlarını hükümete anlatacak. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılımının beklendiği Şura’da, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri de hazır bulunacak. Hisarcıklıoğlu, Şura’ya ilişkin yaptığı açıklamada ekonominin gerçek aktörlerinin Başbakan Davutoğlu ve ilgili bakanlara sorunlarını ve önerilerini yüz yüze anlatmalarını çok önemsediklerini belirtti. Hisarcıklıoğlu, ‘Buradan çıkacak sonuçlar, şura sonrasında atılacak adımlar girişimcilerin önünün açılması, daha fazla yatırım daha fazla istihdam sağlanması açısından çok önemli. 60 sektör meclisimiz var. Her birinin temsilcisi kendi alanlarındaki dertlerini paylaşacak. İş dünyasının sorunlarını çözmek için istişareden daha güzel bir yol yok” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X