İş dünyası Süleyman Demirel’in ardından ne dedi?

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatının ardından, ekonomi yönetimi ve iş dünyasının önemli isimleri sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları yayımladı.

İş dünyası Süleyman Demirel’in ardından ne dedi?

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” diye yazdı.

”BİNAENALEYH GÖÇÜP GİTME VAKTİ…”

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de Twitter üzerinden mesaj yayımlayan isimler arasındaydı.

Yıldız, “Binaenaleyh göçüp gitme vakti. ‘Barışmasını bilmiyorsan tartışmayacaksın S. Demirel’ mesajıyla Süleyman Demirel’den bir alıntı paylaştı.

TOBB BAŞKANI: TÜRK SİYASETİNE DAMGA VURAN…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yine Twitter üzerinden başsağlığı diledi.

Hisarcıklıoğlu, “Türk siyasetine damga vuran 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel vefat etti. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” diye yazdı.

ÇELİK: ALLAH RAHMET EYLESİN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “9.Cumhurbaşkanı Sn Süleyman Demirel’in vefatını haber aldım. Allah rahmet eylesin” dedi.

BAKAN YILMAZ’DAN TAZİYE MESAJI

Bir başsağlığı mesajı da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılm9. Cumhurbaşkanı,Süleyman Demirel,vefat,ekonomi,sosyal medya,mesaj,az’dan geldi.

Yılmaz, ”9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum” mesajını paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X