İş dünyası terörü lanetledi

İş dünyası temsilcilerinden son dönemlerde yaşanan terör saldırılarına kınama geldi. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), yaşanan terör olaylarına ilişkin bir açıklama yaptı.

İş dünyası terörü lanetledi

Saldırıların kınandığı açıklamada, son haftalarda tüm vatandaşları derinden sarsan terör olaylarının büyük bir üzüntü ve endişe ile izlendiği belirtildi. 

Artık hiç kimsenin geçmiş dönemlerin terör ve şiddet ortamına dönmeye, saldırı haberlerine ve şehit cenazelerine tahammülünün olmadığı vurgulanılan açıklamada, şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin gösterdiği duyarlılık ve ortak iradenin Türkiye’nin en büyük gücü olduğu kaydedildi. Açıklamada, ‘Bir yandan teröre karşı mücadele edilirken, diğer yandan demokratik kazanımların korunmasına ve geliştirilmesine devam edilmelidir’ denildi.

DEVLETİN GÜCÜ SINANMASIN

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur da, terör saldırılarının her türlüsünü lanetlediklerini söyledi. Onur, ”Her gün gelen şehit haberleri karşısında Türk milletinin sabrı sınanmaktadır. Türk milletinin ve devletinin gücü ve sabrı hiçbir şekilde sınanmaya kalkışılmamalıdır. Bu gücü sınamaya ve sabrı ölçmeye kalkışan hainlere devletimiz ve milletimiz bütün kurumlarıyla hadlerini bildirmektedir ve bundan sonra da aynı kararlılıkla bildirecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X