İş dünyasına Efe Towers

Öztimurlar İnşaat Bursa’da bir ilke daha imza atıyor. Efe Towers iş kuleleri dünya standartlarında bir yapı olarak dikkatleri üzerine topluyor.

İş dünyasına Efe Towers

Şirketten yapılan açıklamada, ”İş dünyası için her detayın düşünüldüğü; teknik, güvenlik, sosyal açıdan dünya standartlarında olan Efe Towers İş Kuleleri; Bursa’nın, Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli markaları ve bu markaların arasında yer almak isteyen, vizyon sahibi firmalar için inşa edildi” denildi. Her bir kulede 2 adet otopark katı, 1 bodrum katı, 1 dükkan katı ve üstlerde 16 ofis katı olmak üzere toplam 98 ofis ve 8 dükkan bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, ofis metrekare dağılımı hakkında şu bilgiler verildi: ”Projede, standart ofis katı toplam 750 metrekare olup, 130 metrekare, 230 metrekare, 240 metrekare net alana sahip 3 adet ofisten oluşmaktadır. 600 metrekare net alana sahip tek ofis olarak da kullanım imkanı sağlanmaktadır. Betonarme kat yüksekliği 4,16 metre, ofislerin tavan yüksekliği ise net 3 metredir. 8 dükkan farklı metrekarelerde isteğe bağlı olarak bölümlendirilebilmiştir. Birinci bodrum katı, dükkan eklentisi olarak kullanılabilmektedir. Büyük ofisler kendi içerisinde sigara içme alanına (Balkon) sahiptir. Küçük ofisler için her katta, ortak sigara içme alanı (Balkon) bulunmaktadır. Ayrıca kapalı otopark alanı mevcuttur.”

DEPREME KARŞI DAYANIKLI

Öztimurlar İnşaat’tan yapılan açıklamada, binanın özellikleri ile ilgili detaylı bilgiler de verildi. Projenin depreme karşı dayanıklılığına dikkat çekilen açıklamada, ”Sağlamlık Efe Towers’ın en başta gelen önemli özelliklerinden biridir. Bina temelinde 240 adet 1 metre çapında 17 metre derinliğinde fore kazık sistemi kullanılmıştır. En yüksek katsayı olan 1.5 yapı önem katsayısı baz alınarak statik şekillendirilmiştir” ifadeleri yer aldı. Olası yangınlara karşı alınan tedbirler ve üst düzey korumaya da işaret edilen açıklamada, ”İki kule girişi ve otopark girişlerinde kartlı geçiş uygulaması mevcuttur. Her kullanıcı asansörlerde de bulunan kartlı sistemle yalnızca kartına tanımlanan kata ulaşım sağlayabilmektedir. Her iki kule 24 saat güvenlik personeli ve DVR kamera sistemi ile izlenmekte, kayıt altına alınmaktadır” denildi.

BAŞKA NELER VAR?

-Isıtma soğutma sistemi olarak Mitsubishi Electric VRF Heat Recovery sistemi kullanıldı.

-Tüm cephede iç dış temperli özel reflekte cam kullanılarak ısı kayıpları ve güneşin uv etkileri minimize edildi.

-Elektrik kesintisinde yapının tüm fonksiyonları hiçbir kesintiye uğramadan, tamamıyla çalışmaya devam edebiliyor.

-Asansörler Otis marka olup 2.5 m/sn. hızda çalışıyor ve 300 tonluk su deposu ve hidrofor sistemi bulunuyor.

HİZMET VE AYRICALIKLAR

-Yaklaşık 20 kişilik bir ekipten oluşan profesyonel bina yönetim sistemi.

-Otel ve restaurant rezervasyonu gibi hizmetleri sağlayacak VIP Assistance.

-Crowne Plaza Bursa’da kullanılabilicek Efe Towers VIP Privilege Card.

-Teknik servis, özel güvenlik ve Housekeeping hizmetleri.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X