İş dünyasının kalbi Bursa’da atacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses, MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu tarafından organize edilen ‘6. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’nın Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde yarın Merinos Atat

İş dünyasının kalbi Bursa’da atacak

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

3 bin üyenin katılacağı toplantının bugüne kadar Sakarya, Trabzon, Adana, Kütahya ve Antalya’da yapıldığını dile getiren Gürses, ”Toplantı iki bölümden oluşacak. Sabah Sağlık Eski Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu üyelerle bir araya gelecek. Tecrübe paylaşımında bulunacak. Öğleden sonra ise 20 ilden ziyaretçiler gelecek. Katılımcılar olacak. Fuaye alanında katılımcı arkadaşlar kendi firmalarını tanıtacak. 45’i Bursalı olmak üzere 150 firmanın tanıtım sahası olacak. Umarız ticari bir canlılık meydana gelir. Ticari beklenti yanında teşkilatlanma beklentimiz de var. Üyeler birbirlerini tanıyacak” diye konuştu.

11 BİN ÜYESİ BULUNUYOR

MÜSİAD’ın bugün itibariyle Türkiye’de en yaygın sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizen Gürses, 86 yurtiçi şube ve temsilciğinin yanı sıra 170’den fazla da yurtdışı temsilcilik bulunduğunu vurguladı. Mustafa Gürses, ”MÜSİAD’ın 11 bin civarında üyesi mevcut. İstihdama ve üretime katkısı olan bir teşkilat. Üye profilimizde KOBİ’ler ağırlıkta. Daha büyük işletmeler de var ancak büyük çoğunluğu KOBİ’ler oluşturuyor. KOBİ’lerin büyümesi noktasında birtakım çalışmalar yapmak gerekiyor. MÜSİAD bu istikamette değişik çalışmaların içerisinde” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X