Isaac Cuenca geldi ve gitti!

Bursa’da yönetimle görüşüp, şehri gezen İspanyol oyuncu alacağı ücretle ilgili teminat isteyince transferi gerçekleşmeden İstanbul’a döndü.

Isaac Cuenca geldi ve gitti!

Bursaspor’un gizli bir şekilde Bursa’ya getirip masaya oturduğu Joan Isaac Cuenca Lopez’in transferi yattı. Yönetimle masaya oturan, şehri gezen 24 yaşındaki oyuncunun alacağı ücretle ilgili kulüpten teminat istemesi transferi çıkmaza soktu. Yeşil beyazlı yönetim, son olarak Deportivo La Coruna’da oynayan Cuenca’nın bu talebini kabul etmeyince İspanyol futbolcu İstanbul’a döndü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da Cuenca’nın transferine sıcak bakmaması üzerine yönetimin bu oyuncudan vazgeçtiği öğrenildi.

KARİYERİ PARLAK

2014 yılında Barcelona’dan 3 milyon Euro bedelle Deportivo’ya giden 24 yaşındaki 1,79 metre boyundaki İspanyol yıldız, toplam 29 maçta forma giydi. Sağ-sol kanat ve forvet arkasında görev yapabilen Cuenca, La Liga’da 27 maçta 2 gol, 2 asistle oynadı. İspanyol yıldız, Barcelona ve Deportivo La Coruna dışında Hollanda’nın Ajax takımının formasını da giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X