Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İşadamı Mehmet Çevik’e silahlı saldırı

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çevik, birkaç gün önce işten çıkarılan bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çevik, birkaç gün

Hastaneye kaldırılan 47 yaşındaki Mehmet Çevik yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olay, saat 16.00 sıralarında Güngören Atatürk Caddesi, Başaklı Sokak’ta bulunanKale Endüstri Holding binasında meydana geldi. İddiaya göre, birkaç gün önce işten çıkarıldığı öğrenilen saldırgan, Mehmet Çevik ile konuşmak üzere holding binasına geldi. Aralarında yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından silahını çeken saldırgan, Mehmet Çevik’e ateş etti. Zanlı, daha sonra olay yerinden kaçtı.

 

AĞIR YARALI

 

Ağır yaralanan Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Koordinatörü Mehmet Çevik, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Çevik’in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis, adı öğrenilemeyen saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, holdingin güvenlik kameraları da incelemeye alındı.


Avatar Seç KAPAT
Adalet Bakanı Akın Gürlek, yargılamaların daha makul sürede tamamlanması ve
Sıradaki Haber Bakan Gürlek duyurdu: 140 yeni mahkeme kuruldu