İşadamından eğitime destek

Mudanya’nın Tirilye Mahallesi İlköğretim Okulu’nun harap olan sınıflarının zeminlerinin, parkeyle onarılarak daha sağlıklı duruma gelmesini sağlayan Tirilyeli iş adamı Eren Sözal, öğrencilerin sağlıklı eğitim almalarına destek verdi.

İşadamından eğitime destek

ÖMER BİLİK

 

Tirilye Mahallesi Muhtarı ve Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Alkız, bu destekle birlikte okuldaki eğitimin daha sağlıklı verilmeye başlandığını belirterek, “Tirilyeli iş adamımız Eren Sözal her zaman olduğu gibi bizleri eğitim konusunda da yalnız bırakmayarak destek verdi. Son yağan yağmurlarla birlikte okulumuzun bahçesinde biriken çamurların öğrencilerin ayakkabılarıyla sınıflara taşınması sonucu sınıflar kullanılamaz duruma geldi. İş adamımız örnek bir çalışma yaparak, sınıflarımızın parke işlerini üstlendi, Okul Aile Birliği ve Tirilye Mahalle muhtarlığı olarak sınıfların parkelerinin döşenme işlerini gerçekleştirdik ve okulumuz bugün sağlıklı bir şekilde eğitim vermeyi sürdürüyor. 

İşadamı Eren Sözal’a desteğini sürdürdüğü Tirilyespor forması hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X