İşadamlarından 60 bin kişiye iftar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ kampanyası ile on binlerce Bursalı’yı yine iftar sofralarında buluşturacak.

İşadamlarından 60 bin kişiye iftar

Bursa iş dünyasından kişi ve kurumların da desteği ile hazırlanan iftar sofraları, Ramazan ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı ve Osmangazi Çarşamba Pazaryeri’nde kurulacak. 

Söz konusu kampanya ile 2 yılda 150 bine yakın Bursalıyı iftar sofralarında buluşturan BTSO, bu yıl da Ramazan ayı boyunca yaklaşık 60 bin kişiyi Yıldırım ve Osmangazi’de ağırlayacak. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ”Bu yıl üçüncüsünü kurduğumuz iftar çadırlarımızda dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sergilenmesi adına yine güzel bir örnek sergileyeceğiz. İftar sofralarına her gün yaklaşık 2 bin kişiyle oturacağız. Dayanışma kültürümüzü artıran bu geleneğimiz sayesinde Bursa iş dünyası ile vatandaşlarımız aynı masa etrafında Bursa için tek yürek oldu. Bu sene de inşallah orucumuzu hep birlikte açacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X