İsaören muradına erdi

İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan, futbol sahası ve lokal binaları, düzenlenen törenle açıldı.

İsaören muradına erdi

İsaören Mahallesi’ne İnegöl Belediyesi tarafından kazandırılan futbol sahası ve lokal binası hizmete girdi. İlçe protokolü ve spor camiasının yoğun katılım gösterdiği organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakam Ali Akça, “Spor ve hareket her yaş için gerekli. Gençlerin enerjilerini en masum şekilde harcayacakları yer spor. Bu tesis hem gençlerimize hem de bizler gibi yaşı kemale ermiş olanlara büyük hizmet verecektir” dedi.

MESAFE KATETTİK

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Sporu her yaş grubuna yayma hedefiyle ‘spor kenti İnegöl’ kimliğine değer katmak için semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları yapıyoruz. İnegöl Belediyespor, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi mesafeler katetti ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdi. Sporu herkese sevdirmeyi amaçlıyoruz ve bu hedefe emin adımlarla koşmaktayız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş ve Kaymakam Akça’ya çiçek ve İsaörenspor formaları takdim edildi. Ardından ise kurdele kesimiyle açılış gerçekleştirildi. Protokol üyeleri açılış sonrası penaltı atışları yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X