İşçilerin intibakları kısa sürede yapılacak

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, ”Kadroya geçen işçilerin kısa sürede intibakları yapılacak. Görüşmeler devam ediyor. Arkasından pozisyon imtihanı açılacak” dedi.

İşçilerin intibakları kısa sürede yapılacak

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünde kadroya alınan işçilerle bir araya gelen Ağar, taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda büyük gayret sarf ettiklerini söyledi.

 

Göreve geldiği günden beri taşeron işçilerinin ayağına gittiklerini belirten Ağar, kadroya alınma konusunu onlara anlattıklarını, verdikleri mücadeleler sonucunda ülke genelinde 10 bine yakın taşeron işçisinin kadroya geçtiğini aktardı.

POZİSYON İMTİHANI

Kadroya geçen işçilerin kısa sürede intibaklarının yapılacağını dile getiren Ağar, şöyle devam etti: ”Görüşmeler devam ediyor. Arkasından pozisyon imtihanı açılacak çünkü bölge müdürlükleri bu konuda rahatsız. Maliye Bakanlığından alınan kadroların işçi olmasından dolayı arkadaşlarımızdan operatör, şoförlük yapan var. Onların da yapmış olduğu işlere uygun pozisyonları almaları için Karayolları Genel Müdürlüğü bununla ilgili çalışma yapıyor. Bir an önce hem Genel Müdürlük hem de bölge müdürlüğü kadroların verilmesi için çalışmalara devam ediyorlar. İnşallah kısa zaman içinde bu sorunları da çözeriz. Arkadaşlarımız da hak ettiği pozisyonlara kavuşmuş olurlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X