İSHAKDER’de yeni Başkan Sedat Aydın

Kısa adı İSHAKDER olan, Harmancık’ın Bursa’daki STK’larından İshaklar Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim el değiştirdi. Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seçimli Genel Kurul’da, Hasan Hüseyin Yılmaz görevi yeni Başkan Sedat Aydın’a devretti.

İSHAKDER’de yeni Başkan Sedat Aydın

Divan Başkanlığı’nı eski başkanlardan Mehmet Arı’nın yaptığı kongrede Aydın’ın listesinde; Hüseyin Sönmez, Nazmiye Güneş, Recep Oruç ve Mesut Sönmez yer aldı.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise Yasin Sevinç, Adnan Güneş ve İsmail Sevinç getirildi. Görevi bırakan eski Başkan Yılmaz üyelere teşekkür ederken, yeni başkan Aydın da devraldıkları bayrağı daha yukarıya taşıyacaklarını belirterek, üniversitede okuyan öğrencilerini desteklemeyi sürdüreceklerini, kültürlerini yaşatmaya dönük faaliyetlere de ağrılık vereceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X