İshak’ı istemedi Aziz’le yola devam

Trabzonspor’da forma şansı bulamayan İshak Doğan’a sıcak bakmayan genç teknik adam, mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncunun ikna edilmesini istedi.

İshak’ı istemedi Aziz’le yola devam

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, transfer rotasını şekillendirdi. Savunmanın solu için kendisine önerilen Trabzonspor’lu İshak Doğan ismine pek sıcak bakmayan genç teknik adam, Aziz Eraltay’ın kesinlikle takımda kalmasını istedi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Aziz’in mukavalesinin mutlaka uzatılmasını isteyen Hamza Hoca’nın raporu doğrultusunda yönetim tekrar harekete geçti.

RAKAMI AŞAĞI ÇEKİYOR

Yeşil beyazlı yönetim daha önce tecrübeli savunmacıyla yaptığı görüşmelerden herhangi bir sonuç alamamıştı. Bursaspor’dan yıllık 1 milyon Euro isteyen Aziz’in rakamı aşağıya çekebileceği ve menajerinin birkaç gün içerisinde Bursa’ya geleceği öğrenildi. Yeşil beyazlı takımda düzenli olarak forma giymeye başlayan Aziz’e daha önce forma giydiği Avustralya’dan birkaç kulübün talip olduğu biliniyor.

MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ

Yeşil beyazlı takımda bu sezon 11 Süper Lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa maçında görev alan Aziz, toplam bin 161 dakika oyunda kaldı. Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Şenol Güneş’in takımın başına gelmesiyle birlikte düzenli bir şekilde forma giyen tecrübeli sol bek, o sezonda 29 Süper Lig, 8 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 UEFA Avrupa Ligi eleme maçında şans bulmuştu. Aziz bu performansıyla birlikte Avustralya Milli Takımı’na çağrılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X