IŞİD’den Dünya Kupası’na Messi’li, bombalı tehdit

Terör örgütü IŞİD, gelecek yaz Rusya’nın ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası’nda terör saldırısı yapmakla tehdit eden ve Lionel Messi’nin kullanıldığı bir afiş yayınladı.

IŞİD’den Dünya Kupası’na Messi’li, bombalı tehdit

Terör faaliyetlerini gözlemleyen SITE’a göre IŞİD yanlısı medya grubu Wafa tarafından yayınlanan afişte Barselona’da oynayan ünlü futbolcu Lionel Messi, demir parmaklıkların arkasında kan ağlıyor ve afiş üzerinde “Kaybetmek sözlüğünde olmayan bir devletle savaşıyorsunuz” sözleri yer alıyor.

Yine aynı medya grubunun yayınladığı başka bir afişte ise New York’taki One Worldwide Plaza gökdeleni, kanlı bir satır ve bir silahlı IŞİD militanı bulunuyor. Bu afişte ise “Yakında. Sadece terör. Saldırılarınızın cezasını kendi topraklarınızda ödeyeceksiniz” yazıyor.

IŞİD, geçen günlerde de, bir futbol sahası ile bomba ve silahlı bir teröristin bulunduğu bir afiş yayınlamış, daha önce de Rusya’daki turnuvada saldırı yapacaklarına dair tehdit içeren görseller paylaşmıştı.

2018 FIFA Dünya Kupası maçları Haziran ve Temmuz aylarında Rusya genelinde 11 şehirde oynanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X