IŞİD’e ağır darbe!

Suriye’nin Tuğhali bölgesindeki IŞİD mevzileri Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryasıyla vurularak 34 IŞİD üyesi, İncirlik’ten havalanan 4 silahlı insansız hava aracının (İHA) tespit edilen hedefleri yok etmesiyle de 29 IŞİD üyesi terörist et

IŞİD’e ağır darbe!

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, dün saat 11.15’te Suriye’deki terör örgütü IŞİD üyelerince Kilis’e yapılan ikinci roket saldırısının ardından sınırda bulunan Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar ile Öncü Hudut Karakolu karşısındaki Tuğhali bölgesindeki IŞİD mevzileri ateş altına alındı.

 

Mevzilerde bulunan 25 IŞİD üyesi terörist etkisiz hale getirildi, 6 araç imha edildi. Dün sabah etkisiz hale getirilen 9 teröristle de öldürülen IŞİD‘li terörist sayısı 34’e yükseldi.

 

Kilis’e dün yapılan ikinci IŞİD saldırısının ardından Suriye’nin kuzeyindeki keşif ve gözetleme elemanlarından alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Koalisyon Harekat Merkezi ile paylaşılan ikinci bir operasyon da düzenlendi.

 

DAEŞ teröristlerinin, Suriye’nin kuzey batısında bulunan Düdyen, Yan Yaban ve Tatimus bölgelerindeki 5 silah mevzisi ve araçlarının koordinatlarının tam olarak tespiti sonrasında İncirlik’ten havalanan 4 silahlı İHA, tespit edilen hedefleri vurarak 29 IŞİD üyesini etkisiz kıldı, bazı araçlar ile 5 silah mevzisini de imha etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X