‘İşimde riske girmem’

Nişanlısı Erman Ademoğlu’nun sahibi olduğu Özgen Kahve’de sorularımızı yanıtlayan Açalya Samyeli Danoğlu, dizi tekliflerine temkinli yaklaşıyor.

‘İşimde riske girmem’

OLAY ÇEKİRGE’YE KONUŞTU

​Oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, gelin olmaya hazırlandığı Bursa’da Olay Çekirge’ye konuştu.

Son olarak, ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ filminde oynayan ve şimdilerde gelen dizi tekliflerine temkinli yaklaştığını söyleyen Açalya Samyeli Danoğlu, ‘Ancak uzun süreli olacağını düşündüğüm beni etkileyecek bir proje gelirse değerlendiririm. 6 bölüm sonra yayından kaldırılacak çalışmanın içinde olmak istemem. Çünkü işimde riske girmem’ dedi.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Erman Ademoğlu’yla mutlu beraberliğini evlilikle resmileştirmek için gün sayan Açalya Samyeli Danoğlu, nikahlarının 23 Aralık’ta aynı zamanda evlilik teklifi aldığı Paris’te olacağını söyledi. Evlilik hazırlıklarına başlayan Danoğlu, ‘Her şey çok güzel gidiyor. Aile arasında ve 70-80 kişinin katılacağı bir nikah yapacağız’ dedi. Danoğlu, nişanlısıyla mutluluk pozları verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X