İşin aslı çok farklı!

Bilal Kısa’nın menajerinin yapmış olduğu açıklamaların altında tecrübeli futbolcunun Galatasaray’dan alacağı para yatıyor.

İşin aslı çok farklı!

Serdar Aziz’in transferi karşılığında Bursaspor’a verilen Bilal Kısa’nın menajeri Özkan Doğan ilginç açıklamalar yaptı. Bilal’in sarı kırmızılı kulüpten ayrılmayacağını ifade eden Özkan, “Biz bu haberleri medyadan duyuyoruz. Galatasaray’dan kimse bize fikrimizi sormadı. Bilal’in mukavelesi devam ediyor. Biz yıl sezon iyi bir sezon geçirdiğini düşünüyoruz. Oyuncumun Bursaspor’a gitme gibi bir durumu söz konusu değil. Kendisi Galatasaray’da kalacak” dedi.

TEK NEDEN PARA

Doğan’ın yapmış olduğu bu açıklamaların altında ise farklı nedenler olduğu öğrenildi. Bilal Kısa’nın Galatasaray’ın ciddi bir alacağının bulunduğu ve bu parayı almadan bağlarını koparmayı düşünmediği için Özkan Doğan’ın bu şekilde ifadeler kullandığı belirtildi. 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun Bursaspor’a gelmeyi istememek gibi bir niyetinin olmadığı ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile de görüştüğü belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X