İşin manevi tarafındayım

Yüksek bütçeli televizyon programlarını reddedip tiyatro oyunculuğuna soyunan sunucu Dilara Gönder, maddiyatın kendisi için önemli olmadığını söyledi.

İşin manevi tarafındayım

Ünal Özbay

FOTOĞRAF: RIDVAN DEMİR

 

Ünlü sunucu Dilara Gönder Bo Sahne’yle başladığı tiyatro oyunculuğu macerasını Olay Çekirge’ye anlattı. Oyunculuğu çok sevdiğini bu yüzden de mesleğin temeli olan tiyatroya bir çırak edasıyla adım attığını belirten Gönder, ‘Evet yüksek bütçeli televizyon programlarını reddettim. Maddiyatla çok ilgim yok. İşin manevi tarafındayım. Tiyatro da benim için manevi bir yer’ diye konuştu.

BENİM İÇİN AŞK; TİYATRODUR

Son dönemde adı sık sık yan yana görüntülendiği Cem Yılmaz’la aşk dedikodularına karışan Dilara Gönder, ünlü komedyenle ilgili sorulara yanıt vermek istemedi. Öte yandan şu sıralar tek aşkının tiyatro olduğunu belirten Gönder, ‘Zor İşler programında 50 tane zorlu mesleği denedim. Tiyatro da bunlardan biri. Ama tiyatroyu o mesleklerinde içinde nereye koyacağımı sorarsanız, ‘tiyatro benim için aşk’ derin’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X