‘İşin mutfağında olmak istiyorum’

‘Şehrin Yıldızları’ ödül töreninin sunuculuğunu yapmak üzere Bursa’ya gelen Özlem Yıldız, artık mesleğine kamera arkasında devam etmek istediğini söyledi.

‘İşin mutfağında olmak istiyorum’

Fırat TORAMAN

 

Güzel sunucu Özlem Yıldız, Crown Plaza Otel’de gerçekleşen ve büyük ilgi gören töreninin sunuculuğunu üstlendi. Tören öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan Yıldız, uzun yıllar süren sunuculuk tecrübesini artık yapımcı kimliğiyle devam ettirmek istediğini söyledi. Özlem Yıldız, ‘Kendi formatını yazacağım bir program yapmak istiyorum. Programda kadınlara sokak modasını, nereden ucuza giyineceklerini ve dahasını anlatacağım’ dedi.

OYUNCULUK DÜŞÜNMÜYORUM

Ünlü olduğu ilk günden bu yana özel hayatıyla da sık sık magazin gündemini meşgul eden Özlem Yıldız, her şeye rağmen işini çok sevdiğini söyledi. Evlenip sunuculuğa ara verdikten sonra mesleğini ne kadar çok sevdiğini anladığını söyleyen Yıldız, ‘Bir kere daha bana aynı şansı verseler yine sunucu olmak isterdim’ dedi. Yıldız, zaman zaman teklifler gelse de oyunculuk yapmayı düşünmediğini belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X