İskelet oturdu!

Paul Le Guen, 9 maçlık periyotta 7 oyuncusundan vazgeçmedi. Badu ve Batalla ise sakatlıklarıyla nedeniyle maç kaçırdı.

İskelet oturdu!

13 puanla 8.sırada bulunan Bursaspor’da Teknik Direktör Paul Le Guen, 9 haftalık periyotta 7 oyuncusundan vazgeçmedi. Kadroda istikrarı tercih eden Fransız teknik adam Harun Tekin, Barış Yardımcı, Ekong, Titi, Aziz, Agu ve Stancu’yu hep oynattı. Bu 7 oyuncuda bu periyotta ilk 11’de oyuna başlarken, kaptan Pablo Martin Batalla, sakatlığı sebebiyle Kayserispor karşılaşması dışında diğer maçların tamamında ilk 11’de sahaya çıktı. Kayserispor maçı sonrası sakatlık geçiren Badu ise ilk 7 karşılaşmada 11’in değişilmez isimlerinden biri olmuştu. 

YEDEKTEN GİRENLER

Bu oyuncuların yanı sıra Le Guen, Delarge’a 6, Kembo’ya 5 kez ilk 11’de şans verirken, Deniz Yılmaz 3, Ertuğrul Ersoy, Joshua John ve Jorquera 2’şer, Kubilay Kanatsızkuş ise 1 kez 11’de kendilerine yer buldu. 

İlk 11’de şans bulan oyuncularla birlikte 7 oyuncuda yedek kulübesinden takıma katkı koymaya çalıştı. Furkan Soyalp, Sinan Bakış, Bilal Kısa, Kofi, Yusuf Erdoğan, Paschal ve Merter Yüce oyuna sonradan dahil olarak bu sezon forma şansı bulan diğer isimler oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X