İşkenceci koca tutuklandı

Ağrı’nın Patnos İlçesi’ne bağlı Andaçlı Köyü’nde eşine işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalıştığı iddiasıya gözaltına alınan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İşkenceci koca tutuklandı

Patnos’a 16 kilometre uzaklıktaki Andaçlı Köyü’nde çiftçilik yapan Mehmet Şakir Ş.’nin, eşi C.Ş.’ye şiddet uygulayıp, dışkı yedirmeye çalışma görüntülerini sosyal medyada paylaşması, Cumhuriyet savcılığını harekete geçirdi. Mehmet Şakir Ş., sopayla vurup, tekme atarak, 2 çocuk annesi eşi C.Ş.’ye çocuk bezindeki dışkıyı yedirtmek istedi. Eşinin dayak, hakaret ve küfürleri karşısında çaresiz kalan C.Ş., sadece yalvararak durumdan kurtulmaya çalıştı.

Mehmet Şakir Ş., görüntülerde Kürtçe olarak, “Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu b… ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. B… al yüzüne çarp, çık git” diyor. Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise “Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran’ın hatrına beni bırak” diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip hem de tekme ve sopa ile vuran işkenceci eşinin yaptıklarına dayanamayan C.Ş. sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulunan kadın, ardından kusmak için tuvalete giriyor.

Sosyal medyada hızla yayılan ve basına yansıyan insanlık dışı bu olay, büyük tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi tamamlandıktan sonra Patnos Adliyesi’nde nöbetçi mahkemeye çıkarılan Mehmet Şakir Ş. tutuklanarak, Van’ın Erciş İlçesi’ndeki cezavine gönderildi.

İşkence mağduru C.Ş. ise 2 çocuğu ile birlikte Patnos’ta babasının evine gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X