İŞKUR işverenle tavla turnuvasında buluştu

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Bursa İl Müdürlüğü’nün düzenlediği geleneksel 4’üncü tavla turnuvası, önceki akşam Kültürpark’taki Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Turnuvada iş yerlerinin insan kaynakları uzmanları ile İŞKUR meslek danışmanlar

İŞKUR işverenle tavla turnuvasında buluştu

ASLIHAN AYDIN

 

32 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen tavla turnuvasında, kazananlar tatil, otel konaklama gibi birbirinden farklı hediyelerle ödüllendirildi. İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mehmet Çiftçi, amaçlarının firmaların insan kaynakları bölümü ile İŞKUR personeli arasında kaynaşmayı, birlik beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. Tavla turnuvasına Yeşim Tekstil de sponsor olan kurumlar arasında yer aldı. Yeşim Tekstil İnsan Kaynakları ve Sosyal Uygunluk Direktörü Fatoş Hüseyinca, eleman alımlarında İŞKUR’dan büyük destek aldıklarını kaydetti. Hüseyinca, “Yeşim Tekstil olarak bireysel ve departman hedeflerimizde bu tür devlet kurumları ile farklı işbirliklerini yapmak var. Bu etkinlik de aslında bizim o işbirliğimize katkı sağlıyor. İletişimimizi güçlendiriyor. Daha doğru çalışmalar ortaya çıkıyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X