İşlem tamam: 3-1

Çanakkale Belediye’yi 3-1’lik skorla geçen Büyükşehir Belediyespor Sultanlar Ligi’ni 5. sırada bitirerek önümüzdeki sezon da CEV Challenge Cup’a direkt katılma hakkı kazandı.

İşlem tamam: 3-1

CEV Challenge Cup’ta bu sezon ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşayan Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı gelecek yıl da Avrupa’da mücadele edecek. 

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Play-Off 3. etabında Çanakkale Belediyespor ile deplasmnanda karşılaşan yeşil beyazlılar Bursa’da 3-0 mağlup ettiği rakibini bu kez 3-1’le geçti. Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan müsabaka hayli çekişmeli geçerken ilk seti Bursa Büyükşehir Belediyespor 25-21 kazandı.

FARKINI GÖSTERDİ

İkinci set 25-19 Çanakkale’nin üstünlüğüyle tamamlanınca skor 1-1 oldu. Bursa’dan gelen 20’ye yakın taraftarının yoğun tezahüratıyla ve sultanların tecrübeli antrenörü Jan de Brandt’ın hamleleriyle üçüncü sete ağırlığını koyan yeşil beyazlı smaçlarımız 25-19’la skoru 2-1 yaptı. 

Dördüncü sette file üstünde etkili olan ekibimiz 25-15’le maçı 3-1 kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Bu sonuçla seride 2-0’lık üstünlük sağlayan Bursa ekibi 

ligi üst üste beşinci kez beşinci sırada tamamlayarak CEV Challenge Kupası’nda mücadele etmeye hak kazandı.

SALON: Anafartalar

HAKEMLER: Yavuz Akdemir (**), Arzu Emiroğlu (**)

SETLER: 21-25, 25-19, 19-25, 15-25

SÜRE: 102 dakika (24, 27, 26, 25)

ÇANAKKALE BELEDİYE: Beyza (**), Seda (**), Ceren Kestirengöz (**), Gözde (*), Jerkov (**), Buse Kayacan (**), Elif (*), Şule (*), Sinem (**), Ceren (*), Hande (*), Arzum (*)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: İkbal (***), Da Silva Joyge (***), Horvath Dora (***), Özge (***), Aylin (***), İpek (***), Fatma (***), Ceren (**), Yaren (**), Nuran (**), Merve (**), Bashnakova (**), Ivana (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X