İşler karıştı: 3-0

Mersin, Karagümrük’ü yenince Bursaspor’un da yer aldığı grupta heyecan doruğa çıktı.

İşler karıştı: 3-0

Güney temsilcisi, Welliton, Pedriel ve Güven’in golleriyle kazanarak liderliğe oturdu. 3.sıraya gerileyen Timsah’ın gruptan çıkması için önündeki iki maçı da kazanması gerekiyor. 

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda Mersin İdman Yurdu kendi sahasında Spor Toto 2. Lig ekibi Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Rahat bir 90 dakika çıkaran Güney temsilcisini galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Welliton, 50. dakikada Pedriel ve 61. dakikada Güven Varol kaydetti.Bu galibiyetle Bursaspor’un da yer aldığı C Grubunda işler tamamen karıştı. Mersin aldığı bu galibiyetle Karagümrük’e yakaladı ve 7 puanla liderliğe oturdu. 

TİMSAH KAZANMALI

Bursaspor ise 6 puanla 3.sırala geriledi. Timsah, bir sonraki maçta Mersin’in konuğu olacak. Karagümrük ise evinde Samsunspor’u ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, Mersin’de kaybettiği, Karagümrük ise Samsunspor’u yendiği takdirde Bursaspor için Türkiye Kupası serüveni kapanmış olacak. Şenol Güneş’in talebelerinin şansını son maça taşıması için Mersin’de kazanması gerekiyor. Timsah son maçını ise evinde Karagümrük ile oynayacak. 

STAT: Tevfik Sırrı Gür

HAKEMLER: Yunus Yıldırım (**), Cumhur Altay (**), İbrahim Bozbey (**)

GOLLER: Dk.46 Welliton, Dk.50 Pedriel, Dk.62 Güven (Mersin)

SARI KARTLAR: Erhan, Kaan, Berke, Nihat Yılmaz (Karagümrük), Welliton, Murat (Mersin)

MERSİN İDMANYURDU: Zülfikar (**), Serkan Yanık (**), Efe Halil (***), Mitrovic (***), Serol (***), Murat Ceylan (**), Güven (**) (Dk.68 Oktay *), Serkan Balcı (**), Pedriel (**), Sinan Kaloğlu (**) (Dk.83 Eren), Welliton (***) (Dk.68 Futacs *)

CENTONE KARAGÜMRÜK: Akın (*), Bahri (**), Anıl (*), Serhat (**), Erhan (**), Nihat Yılmaz (**), Kaan (*) (Dk.68 Berke *), Halil (**), Ali (**) (Dk.54 Emir *), Mertcan (**), Serdar (**) (Dk.77 Alp *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X