İşletme Fakültesi’ne TSE Kalite Belgesi

İnegöl’de eğitim öğretime 3 yıl önce başlayan ve kalite standardını her geçen gün yükselten Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi bünyesinde açtığı bölümler ve yaptığı çalışmalarla TSE-EN İSO 9001-2008 Kalite Yönetim Belgesi almaya hak kazandı. Bel

İşletme Fakültesi’ne TSE Kalite Belgesi

SADULLAH ORGAN

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat halen 200 dolayında lisans öğrencileri bulunduğunu söyledi. 

Canpolat, “Üniversitenin yaşatılması için sosyokültürel, sosyoekonomik bir çevrenin olması lazım. Eğitim öğretim için gerek akademik kadromuz, gerekse fiziki mekanlar konusunda herhangi bir sorun yok. Yüksek Lisans programları açtık. 10 kişi de şu anda mezun oldu. Fakülte olarak biz başka üniversiteye öğretim üyesi de yetiştiriyoruz. TSE’nin kriterleri bizim için önemli. TSE Kalite Belgesi’ni almaya hak kazanmış bir üniversite olduk” şeklinde konuştu.

TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman ise, bundan sonraki süreçte İnegöl İşletme Fakültesi kalitelidir. Bizde bu kaliteyi onaylamak için bulunuyoruz. Kalite olmazsa gelecek olmaz. TSE olarak İnegöl’de bulunan kurum ve kuruluşların kalitesine katkı sağlamak, tüm sanayi kuruluşlarının kalitesine katkı sağlamak için İnegöl’de her zaman 7/24 hizmete hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Bundan sonraki sürecin çok daha önemli olduğunu belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ‘İşletme Fakültemiz’in atacağı adımlarla çok daha iyi günler yaşayacağız. Tabi bundan İnegöl sanayisi de, İnegöl’ün sosyal hayatı da ciddi şekilde istifade edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X