İsmail Ertekin’den Bursaspor taraftarına çağrı

Bursaspor Sportif Direktörü İsmail Ertekin, “Diriliş Sezonu diyoruz o halde o diriliş önce tribünlerde başlamalı” dedi.

İsmail Ertekin’den Bursaspor taraftarına çağrı

ERDAL AKÇAY

Bursaspor Sportif Direktörü İsmail Ertekin, Teknik Direktör Tahsin Tam ve Futbol Şube Sorumlusu Zahit Yanar ile birlikte yeni sezon öncesinde dün sabah Eker Park Naja restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Sportif Direktörü İsmail Ertekin, “Bizimle devam eden tecrübeli isimlerle birlikte genç ağırlıklı bir kadroyla lige başlayacağız. Şu an 32 oyuncumuz var. Amacımız hem lig mücadelesini sürdürmek hem de oyuncularımızın gelişimini sağlamak. Pablo Martin Batalla Türk vatandaşlığına geçse de statü gereği 5 yıl oynayamayacağı için onunla ilgili bir çalışmamız yok. Özer Hurmacı gündemimizde. Kendisi ile temaslarımız devam ediyor. Bir sene futboldan uzak kalmış olması bizim için soru işareti. Ancak Özer dönmek istiyor. Kendisi ile ilgili son kararı Tahsin Hoca verecek” dedi.

Ertekin taraftara da değinerek, “Stadı doldurmamız gerekiyor. Sakarya kenti bunu başardı. Biliyorsunuz ben orada çalıştım. O atmosferden rakip takımlar da çok etkilenirlerdi. Bursaspor taraftarı küskün olabilir; ancak madem ‘Diriliş Sezonu’ diyoruz o halde o diriliş önce tribünlerde başlamalı. 40 bin kişi stadı doldurmalı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X