İsmail Köse İnegölspor’da

Göztepe’den 1 yıllığına kiralanan genç sol kanat oyuncusu, “İnegölspor’a şampiyonluk yaşamak için geldim” dedi.

İsmail Köse İnegölspor’da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon şampiyonluğu hedefleyen İnegölspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’den 20 yaşındaki İsmail Köse’yi 1 yıllığına kiraladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, “Eksik görülen sol açığa bir transfer daha yapmayı planlıyorduk. İsmail’in kulübü Göztepe ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 1 yıllık kiralama anlaşması yaptık. İsmail TFF 1. Lig tecrübesi olan bir futbolcudur. Kendisine biz inanıyoruz, güveniyoruz” dedi. İsmail Köse ise, “Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. İnegölspor’u TFF 1. Lige çıkartmak içinden elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

1 Ocak 1996 Turgutlu doğumlu olan İsmail Köse altyapısından yetiştiği Turgutluspor’un ardından Manisaspor ve son olarkak Göztepe’de forma giydi. Sol kanat oyuncusu bu sezon İnegölspor’un başarısı için ter dökecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X