İsmi Vakıfköy’de yaşayacak

Bursaspor Yönetimi, görev başında hayatını kaybeden Bursaspor TV çalışanlarından Erhan Tamiş’in ismini 2 nolu sahaya verdi.

İsmi Vakıfköy’de yaşayacak

26 Mart’ta Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde U15 Ligi müsabakasının canlı anlatımını yaparken geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yuman Bursaspor TV çalışanlarından merhum Erhan Tamiş’in ismi tesislerde yaşayacak. 

Yeşil beyazlı yönetim kurulunun almış olduğu karar ile Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde bulunan 2 nolu sahasının ismi, “Erhan Tamiş Futbol Sahası” oldu. Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerine gelerek Erhan Tamiş Futbol Sahası’nın önünde dua ederek merhum Tamiş’i andı.

Görevimizi yaptık

Başkan Ali Ay yaptığı konuşmada, “Biliyorsunuz çocuklarımızın Erhan ağabeyi, senelerden beri Bursaspor TV’de altyapı maçları anlatıyordu. Erhan Tamiş kardeşimiz bu sahada hakkın rahmetine kavuştu. Yönetim Kurulu olarak onun ismini ebediyen yaşatmaya karar verdik. Bu sahaya da onun ismini verdik. Bursaspor var olduğu müddetçe onun ismi bu sahada kalacak. Bizde görevimizi bu şekilde tamamlamış olduk. Allah’tan kendisine bir kez daha rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek dualarımızı ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X