İsmini kağıttan okuyunca yakalandı

Kocaeli’de polis ekiplerini görünce kaçmaya başlayan ve kovalamaca sonucu yakalanan şahıs, sahte kimliğinin bilgilerini ezberlemek için yazdığı elindeki kağıdı okumaya çalışınca gözaltına alındı. Şahsın yapılan sorgusunda çok sayıda sabıkası olduğu belirl

İsmini kağıttan okuyunca yakalandı

Edinilen bilgilere göre, İzmit Cumhuriyet Parkı’nda devriye görevindeki Yunus timleri, kendilerini görünce kaçmaya başlayan bir şahsı uzun kovalamaca sonrası yakaladı. Şüpheliye kimliğini soran polis, cüzdanını kaybettiğini söyleyen şahsı gözaltına aldı. Polis merkezine kimliğinin tekrar sorulması üzerine şüpheli, cebinden çıkardığı el yazısı kağıttan kimlik bilgilerini okumaya başladı. Kağıdı fark eden polis, okunan kimlik bilgilerinin D.A. adlı başka bir kişiye ait sahte bilgiler olduğunu tespit etti. Sorgusu yapılan şahsın ise gerçek adının İsmail K. (20) olduğu belirlendi. Hakkında yağma, hırsızlık ve mala zarar verme suçlarından 5 yıl 5 ay kesilmiş hapis cezası bulunan İsmail K.’nın cezaevine girmemek için sahte kimlik çıkarttığı öğrenildi. Sağlık kontrolünün ardından tekrar polis merkezine götürülen İsmail K.’nın cezaevine gönderilmesi için başlatılan işlemler sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X