İspanya’da zafer pozu!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 3-0 kazandığımız Norveç maçının ardından soyunma odasında zafer pozu verip, açıklamalarda bulundu. 

İspanya’da zafer pozu!

TFF Başkanı Özdemir, Malaga’daki maçı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu Üyeleri Alkın Kalkavan, İsmail Erdem ve A Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ile birlikte izledi.

Berat kandilini kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Özdemir, “A Milli Takımımız bu güzel gecede Türk insanını, Türk milletini sevince boğdu. Başta Şenol Güneş hocamız olmak üzere tüm oyuncularımızı canı yürekten kutluyorum. Allah her zaman onların yardımcısı olsun. Fikstür çekilince grubun iki güçlü takımı ile arka arkaya oynayacağımız için şanssızlığımıza üzülmüştük. Üç maçta 5 puan iyi olur diye düşünüyorduk ama daha 2 maçta 6 puana ulaştık. Grup lideriyiz ve Salı akşamı Letonya’yı da yenerek Mart ayı maçlarımızı tamamlamış olacağız. Çok iyi bir jenerasyon yakaladık. Şenol Hocamız bu oyuncularımızı gayet iyi bir şekilde değerlendiriyor. Nasıl Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’ne katıldıysak Katar’daki 2022 Dünya Kupası Finalleri’ne de katılacağımızı ümit ediyorum. Çocuklarımızın bu başarıyı getireceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç’i 3-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nı tribünden izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Dünya Şampiyonası elemelerini geçmeyi güçlü bir şekilde başaracağız.” dedi.

Bakan Kasapoğlu: Türk futbolunun yükselişi, yürüyüşü güçlü yarınlara doğru devam edecek

Bakan Kasapoğlu, İspanya’nın Malaga kentindeki La Rosaleda stadında izlediği maç sonrasında AA muhabirine değerlendirme yaptı.

“Mübarek bir gece. Tüm milletimizin Berat gecesini tebrik ediyorum. Milletimizin, insanlığın kurtuluşuna, affına vesile olsun.” diyerek sözlerine başlayan Bakan Kasapoğlu, “Millilerimiz bugün bize büyük bir sevinci, büyük bir gururu yaşattı. Tıpkı geçtiğimiz günlerde Hollanda maçındaki gibi. Gençlerimiz hakikaten inancını, yüreğini bugün de ortaya koydular. Onlara inanıyoruz, onlara güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Kasapoğlu, “Sporcularımızı, hocamızı, emeği olan herkesi tebrik ediyoruz. Nasıl Avrupa elemelerine geçmeyi güçlü bir şekilde başardıysak, Dünya Şampiyonası elemelerini geçmeyi de inşallah güçlü bir şekilde başaracağız. İnanıyorum ki, bu nesil ardından gelecek yeni gençlerle ülkemizi, şanlı bayrağımızı gururla temsil etmeye devam edecekler. Önümüzde Letonya maçı var ve inşallah onda da başarılı olacağız, ona da inanıyorum. Türk sporunun Türk futbolunun yükselişi, yürüyüşü, güçlü yarınlara doğru devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X