İsrail Büyükelçiliği önünde olay!

İsrail Büyükelçiliği önünde elinde bıçak bulunan şüpheli, görevli polis tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İsrail Büyükelçiliği önünde olay!

Öğle saatlerinde İsrail Büyükelçiliğinin önüne gelen Osman Ç. (38) gazete kağıdına sarılı bıçağı çıkararak bağırmaya başladı. 

 

Elçilikte görevli polisin “dur ve bıçağını at” uyarısına aldırmayan şüpheli, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

 

Şüpheli, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Olayın ardından elçilik önüne çıkan yollar kapatılırken, bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi.

 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, şüpheliye ait olduğu iddia edilen çantada inceleme yaptı.

 

İlk incelemede örgüt bağlantısı bulunamadı

 

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 12.10 sularında “Osman Nuri Ç” isimli, Konya doğumlu, elinde 30 santimetre uzunluğunda bıçak ve çanta bulunan kişinin, İsrail Büyükelçiliğine doğru slogan atarak hareket halindeyken polisin “Dur” ikazında bulunduğu, ikaza uymayınca baldırından vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi.

 

Açıklamada, “Yapılan ilk incelemede Osman Nuri Ç’nin meczup görünümlü olduğu değerlendirilmiş, arşiv kaydı ve herhangi bir örgüt bağlantısı tespit edilememiştir. Konuyla ilgili araştırma ve soruşturma devam etmektedir.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X