‘İsrail, Müslümanların sabrını kontrol ediyor’

Yazar Aydoğan, “İsrail, Kudüs’e saldırarak Müslümanların gücünü ve imanını kontrol etmiş oluyor. İsrail korkaktır. Müslümanların sabrını kontrol ediyor ve sonra geri çekiliyor.” dedi.

‘İsrail, Müslümanların sabrını kontrol ediyor’

Yazar Mustafa Aydoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kudüs’te yaşananların, özgürlük meselesi olduğuna dikkati çekti.

Kudüs özgür olmadığı sürece, Müslümanların özgürlüğünden bahsedilemeyeceğinin altını çizen Aydoğan, “Ankara’nın bağımsızlığı Kudüs’ten ayrı düşünülemez. İsrail, Kudüs’e saldırarak Müslümanların gücünü ve imanını kontrol etmiş oluyor. İsrail korkaktır. Müslümanların sabrını kontrol ediyor ve sonra geri çekiliyor. Mutlak bir galibiyet sağlayamayacağını biliyor. Kudüs’ün Filistinliler’den ibaret olmadığını da biliyor.” ifadelerini kullandı

“İslam alemi tek vücut halinde hareket etmeli”

Yazar Aydoğan, İslam aleminin tek vücut halinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, Müslümanların, ne yapmak gerektiği sorusuna cevap bulması ve sürekli direnmesi gerektiğini kaydetti.

İsrail ile Amerika’nın birlikte hareket ettiğini söyleyen Aydoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Mesele, Yahudilerin kendi arzularını gerçekleştirmek amacıyla yaptıkları çalışmalar kadar, Müslümanların güçsüz ve umutsuz kalmaları meselesidir. Osmanlı yıkıldı ve Müslümanlar sahipsiz kaldı. Bugün, İslam coğrafyasındaki görünümün nedeni bu sahipsizliğin sonucudur. Müslümanların yaşadığı her toprak parçası ya kan gölüne döndü ya da körler ülkesine dönüştü. İsrail devleti, Amerika’nın ta kendisidir. Dünya, bir avuç muhterisin ve zalimin avuçlarına teslim edilmiş görünür ama gerçek aslında bu değildir. Gerçek mesele, Batı’nın Müslümanlardan korkması, hakikatin yeryüzüne hakim olmasından çekinmeleri meselesidir. Bu durum gerçekleşmesin diye gece-gündüz demeden el birliğiyle çalışıyorlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X