İSSİAD’dan Başkan Dündar’a ziyaret

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette İSSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul Caddesi ile ilgili önerilerini Başkan Dündar’a

İSSİAD’dan Başkan Dündar’a ziyaret

İstanbul Caddesi’ni uyuyan bir dev olarak niteleyen İSSİAD Başkanı Yakup Altınöz, caddenin önünün açılması halinde Osmangazi’nin yıldızının iyice parlayacağını iddia etti.

ÇALIŞMALARI ÖNEMSİYORUZ

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da ziyaret için İSSİAD Başkanı Altınöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ulaşım, çevre, spor, eğitim, tarihi ve kültürel mirası korumaya yönelik gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili İSSİAD yönetimine bilgi veren Başkan Dündar, şunları söyledi:

“Osmangazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüme yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Planlı bir şehir için çalışıyoruz. Bursa’ya nefes aldıracak meydanlar kazandırıyoruz. Soğanlı’daki kentsel dönüşüm modelimiz Tüm Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. İstanbul Caddesi’nin de Bursa’nın vitrini olması içinden gerçekleştirecek çalışmaları önemsiyoruz. İSSİAD’ın da bu işin dinamosu olmasını bekliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X