İşsiz babanın gözyaşını sildi

Yılbaşında 200 arkadaşıyla birlikte, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki işinden çıkarılan Murat Araz’ı 5 yaşındaki kızı Tuana, teselli etti.

İşsiz babanın gözyaşını sildi

 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin özel güvenlik hizmetlerinde çalışırken yenilenen özel güvenlik ve koruma hizmeti ihalesi kapsamında işten çıkartılan çalışanlar dün eylem yaptı. 

Belediye’de 2014 yılında 500 özel güvenlikçi çalışırken, 2015 yılı için yapılan ihalede sayı 300’e düşürüldü. Bunun sonucunda 200 çalışana, yılın son günü işten çıkarıldıkları bildirildi. Bu durumu protesto etmek için harekete geçen özel güvenlikçiler, belediyeye doğru yürüyüşe geçtiler. Polis, eylemcilerin belediyeye yakın bir noktada toplanmalarına izin verdi. Eyleme kızı 5 yaşındaki Tuana’yla birlikte gelen 30 yaşındaki Murat Araz ise yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Üç çocuğu bulunduğunu ve en küçüğünün 40 günlük olduğunu anlatan Araz, ”31 Aralık günü telefon geldi, ‘İşten çıkarıldınız’ dediler. Bu kadar” dedi. 

 

Büyükşehir Belediyesi’nde 8 yıl 8 ay çalıştığını ve işten çıkarılmasının ancak 15 saniye sürdüğünü dile getiren Araz, ”Eşim çalışmıyor. Ne yapacağım bilemiyorum’ derken akan gözyaşlarını kucağındaki kızı Tuana silmesi dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X