İstanbul’a Sözüneri Mimarlık imzası

Bursa’da ve Türkiye’nin değişik bölgelerinde çok sayıda konut, sağlık, eğitim, sanayi ve turizmi tesisi projesine imza atan Sözüneri Mimarlık, şimdi de Propa Holding tarafından İstanbul Kartal’da yapılacak 37 katlı rezidansın projesini hazırlıyor.

İstanbul’a Sözüneri Mimarlık imzası

Propa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek, yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip rezidans projesinin Yüksek Mimar Hasan Sözüneri tarafından hazırlanmaya başladığını belirterek, teklif aldıkları öneri projeler içinde Sözüneri Mimarlık tarafından hazırlanan projeyi beğendiklerini söyledi. Özçiçek, yakında inşaata başlayacaklarını dile getirerek, Timsah Arena’nın mimarıyla çalışmaktan mutlu olduklarını ifade etti. 

1982 yılında Bursa’da kurulan Sözüneri Mimarlık Bürosu, başta Bursa’da olmak üzere ülkemizin değişik bölgelerinde önemli projelere imza attı. Büronun son dönemde yaptığı projeler arasında, Timsah Arena’nın yanısıra 2 bin 400 konutluk İstanbul Prestij Park, Bursa Sheraton Otel, S.Gazioğlu Çocuk Hematoloji Hastanesi ile uuslararası ödül almış ve yapımına başlanacak Bursa Adalet Kampüsü projeleri bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X