İstanbul’da 1 Mayıs gerginliği: 136 gözaltı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Fulya’dan Beşiktaş Meydanı’na gitmek isteyen gruba polis müdahale etti. Emniyet Müdürü Selami Altınok şu ana kadar 136 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İstanbul’da 1 Mayıs gerginliği: 136 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim Meydanı’na gelerek denetimde bulundu. Altınok şu ana kadar 136 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

 

Altınok gazetecilerin soruları üzerine, “Çok fazla bir sıkıntımız yok. Şu an itibariyle çok fazla bir sıkıntı yaşamadık. Küçük çaplı toplanmalar var. Onunla alakalı tedbirlerimizi alıyoruz. Herhangi bir sıkıntı olmadan, problem yaşamadan 1 Mayıs’ı hukukun vermiş olduğu alanlarda, valiliğin belirlemiş olduğu alanlarda kutlamak isteyen arkadaşlarımıza kolaylık göstererek herhangi bir asayiş  problemi yaşanmadan geçirmeye gayret ediyoruz. Herhangi bir bela, kaza olmadan 1 Mayıs’ı biz kendi açımızdan geçirmeye çalışıyoruz. İnşallah  kimsenin burnu kanamaz, kimse sıkıntıya girmez. Gerek kendi personelimiz, gerek 1 Mayıs’ı kutlamak isteyen kardeşlerimiz barış ve huzur içinde 1 Mayıs’ı geçirir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X