İstanbul’da akademisyenlere operasyon

İstanbul’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında akademisyenlere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul’da akademisyenlere operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sabah erken saatlerde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda çok sayıda akademisyen gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NDE GÖZALTI

Marmara Üniversitesi’nde “ByLock” kullanan personele yönelik düzenlenen operasyonda bazı şüphelilerin gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında “ByLock” kullanan kişilerin yakalanması amacıyla Marmara Üniversitesi’ne yönelik çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin operasyonunda, aralarında akademisyen ve üniversite personelinin de bulunduğu bazı kişiler gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X