İstanbul’da büyük buluşma

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’yla altyapıya sponsorluk, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’yla da 516 Bursasporcell işbirliği için bir araya gelindi.

İstanbul’da büyük buluşma

Bursaspor Yönetim Kurulu dün İstanbul’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Sabah saatlerinde yapılan yayın ihalesi sonrası Başkan Ali Ay, 2. Başkan Ali Ademoğlu ve Genel Müdür Erhan Başoğlu, Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin’le birlikte ilk olarak THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’yı ziyaret etti. İlker Aycı ile Altyapı ve Bursaspor Akademisi için sponsorluk üzerine bir görüşme yapıldığı belirtildi.

516 BURSASPORCELL GELİYOR

​Yeşil beyazlılar, ikinci ziyaretini Turkcell’e gerçekleştirdi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nu ziyarete giden heyet ‘516 Bursasporcell’ işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bursaspor yönetimine yakın ilgi gösteren Terzioğlu’nun yapılacak anlaşmadan memnuniyet duyacağı belirtildi. Gerek Türk Hava Yolları, gerekse Turkcell ile yapılan görüşmelerden oldukça memnun ayrılan Başkan Ali Ay’ın birkaç gün içersinde detayları kamuoyu ile paylaşacağı belirtildi.

​Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nu ziyaret eden Bursaspor yönetimine AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin de eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X