İstanbul’da sis deniz ulaşımını aksattı

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sis, deniz ulaşımının aksamasına yol açtı.

İstanbul’da sis deniz ulaşımını aksattı

Edinilen bilgiye göre, Şehit Hatları’nın Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Kabataş, Üsküdar -Beşiktaş, Üsküdar-Eminönü ve boğaz seferleri iptal edilirken Adalar seferleri de aksadı. 

Etkili sis Atatürk Havalimanı’ndaki seferleri de etkiledi. Havalimanına inecek bazı uçaklar, görüş mesafesinin azalması nedeniyle çevre havalimanlarına yönlendirildi.

Atatürk Havalimanı çıkışlı bazı seferlerde ise gecikmeler meydana geldi. Sisin ilerleyen saatlerde etkisini kaybetmesiyle hava trafiğinin normale dönmesi bekleniyor. 

THY Basın Müşaviri Ali Genç, Twitter’dan yaptığı açıklamada, İstanbul’da etkili olan yoğun sisin uçak seferlerini etkilediğini belirtti.

Genç, açıklamasında, “15’e yakın uçak farklı hava limanlarına yönlendirildi. Sis nedeniyle bazı seferlerde de gecikmeler yaşanıyor. 30’a yakın sefer iptal edildi. İptal edilen seferlerdeki yolcularımızı alternatif uçuşlara yönlendiriyoruz” ifadelerini kullandı. 

Vapur seferleri tekrar başladı

Sis nedeniyle iptal edilen Şehit Hatları, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Kabataş, Üsküdar -Beşiktaş, Üsküdar-Eminönü ve boğaz seferleri, İDO’nun araba vapuru ile tüm iç hat deniz otobüsü seferlerine ise tekrar başlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X