Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İstanbul’da şüpheli paketler fünye ile patlatıldı

D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolu kenarına bırakılan ve fünye ile patlatılan iki şüpheli paketin, poşetler ve folyoya sarılmış piknik tüpleri olduğu belirlendi.

D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolu kenarına bırakılan ve fünye ile

Alınan bilgiye göre, yüzleri maskeli 5 kişi, D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolu Okmeydanı Köprülü Kavşağı altındaki parmaklıklara ikişer pankart ve paket bırakarak kaçtı.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelerek çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bağlantı yolunu iki yönlü olarak trafiğe kapattı. Bu nedenle D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolunda yoğun araç trafiği oluştu.

 

Özel giysilerini giyerek inceleme yapan bomba imha uzmanı, pankartlara iple bağlanarak üzerine poşetler ve folyo sarılmış piknik tüplerinden oluşan iki paketi fünye ile kontrollü olarak patlattı.

 

Bomba görünümü verilen paketlerle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmadığının anlaşılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.


Avatar Seç KAPAT
Özgür Özel, Umut Akdoğan, Veli Ağababa ve Suat Özçağdaş hakkında
Sıradaki Haber CHP’lilerin dosyası Ankara’da: Aralarında Özel ve Ağbaba da var