Bursaspor’a çok yazık oldu! Kırmızı kartlar havada uçuştu!

Ateş hattından kurtulmak isteyen Bursaspor, İstanbulspor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 3-1 yenildi… Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki kritik karşılaşmada Timsah, 7. dakikada Namık Alaskarov’un golüyle 1-0 öne geçti… 31. dakikada Roka ile penaltı kaçıran İstanbulspor, 34. dakikada Ferhat, 68. dakikada Ethemi ve 90+5. dakikada Topalli ile sonuca ulaştı. Hakem Burak Pakkan, karşılaşmanın son anlarında Mert Yılmaz, Teknik Direktör Mustafa Er ve kulübeden bir ismi daha kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Bursaspor’a çok yazık oldu! Kırmızı kartlar havada uçuştu!

Ateş hattından kurtulmak isteyen Bursaspor, İstanbulspor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 yenildi…

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki kritik karşılaşmada Timsah, 7. dakikada Namık Alaskarov’un golüyle 1-0 öne geçti…

31. dakikada Roka ile penaltı kaçıran İstanbulspor, 34. dakikada Ferhat, 68. dakikada da Ethemi ve 90+5. dakikada Topalli ile sonuca ulaştı.

Hakem Burak Pakkan, karşılaşmanın son anlarında Mert Yılmaz, Teknik Direktör Mustafa Er ve kulübeden bir ismi daha kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

86. dakikada Pedro’nun ceza sahasında düşürülmesini hakemi aldatma olarak değerlendiren Pakkan’ın ku kararı sonrası ortalık karıştı.

Yeşil beyazlı futbolcular bu karara büyük tepki gösterdi…

Bursaspor bu sonuçla 31 puanda kaldı…

Timsah, salı günü G.Birliği, cumartesi günü de Denizlispor’u evinde ağırlayacak…

İŞTE TİMSAH’IN KADROSU

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X